Samen gaan we van feedback naar enthousiasme!

Bij Focus Feedback ademen we NPS. Onze enquêtes? Kort, krachtig en altijd met impact. We gaan voor feedback die enthousiasme en loyaliteit aanwakkert.

Meer dan 100 klanten wereldwijd, van lokale sportscholen toto topmerken, vertrouwen op onze expertise. Nu ben jij aan de beurt!

Ontmoet de kracht achter Focus Feedback

Ontmoet het team achter Focus Feedback. Zij maken het verschil en zijn de sterren van onze show. Maak kennis met onze collega’s:

Albert AI

Digital Feedback Analyst


Albert is de specialist in automatische feedback classificatie. Met nauwkeurige algoritmes zet hij geschreven feedback om in heldere inzichten. Hij spreekt alle talen, neemt nooit pauze en verdeelt onbevooroordeeld feedback onder in hoofd- en sublabels met sentimenten. Albert AI is nu al onmisbaar in ons team!

Dave Wurms

CEO


Als oprichter van een organisatie die draait om klantenthousiasme en -loyaliteit weet Dave als geen ander de mensen om hem heen te enthousiasmeren. Hij draait al jaren mee in het NPS circuit en verdiept zich graag in de nieuwste ontwikkelingen en technologieën om zijn relaties als eerste de optimale mogelijkheden te bieden.

Mary Boeyink

CFO


Als een van de Focus Feedback partners is Mary verantwoordelijk voor alles wat met Finance en HRM te maken heeft. Zij voelt als geen ander aan wat onze klanten en collega’s drijft en nodig hebben. Haar specialiteit is om net dat stapje extra te zetten. Enthousiaste klanten en collega’s, dat is wat haar drijft en waarvoor ze ‘s morgens graag opstaat.

Jos de Bruijn

CTO


Jos is een developer in hart en nieren en als langst zittende collega heeft de technologie van Focus Feedback geen geheimen voor Jos. Samen met Dave heeft Jos Focus Feedback opgebouwd tot wat het nu is. Heb je een technische vraag? Dan staat Jos voor je klaar om deze te beantwoorden.

Aron Piekema

COO


Aron zorgt ervoor dat de software van Focus Feedback continue wordt verbeterd en naar een hoger niveau wordt getild. Hij stuurt het team aan en houdt in de gaten wat de wensen van gebruikers zijn.

Govert Janssen

Business Developer


Govert gaat ook al lang mee in de onderzoekswereld. Eind jaren ’90 heeft hij als marktonderzoeker wereldwijd het Closed Loop Feedback principe geïntroduceerd en toegepast bij Siemens. Vele organisaties heeft Govert al ondersteund op het gebied van Customer Excellence, nu is Focus Feedback aan de beurt.

Brian Wijnandts

CTO


Brian zorgt ervoor als ervaren front-end developer dat Focus Feedback er goed uitziet voor onze gebruikers en van alle gemakken is voorzien. De Focus Feedback software elke dag een beetje beter maken, dat is zijn missie.

Inge de Kok

Teamlead Marketing & Support


Gedreven door passie voor het communicatievak en het blij maken van anderen wil Inge haar teamleden en klanten in hun kracht te zetten. Samenwerken aan het leveren van uitzonderlijke ervaringen die groei en loyaliteit stimuleren.

Anouk Strijbos

Communications Specialist


Anouk krijgt er veel energie van om anderen te inspireren en in beweging te blijven. Dankzij haar inlevingsvermogen, krijgt ze goed zicht op wat een (potentiële) klant nodig heeft. Met haar creativiteit zorgt ze voor een goed resultaat.

Roel van Iersel

Customer Success Manager


Roel is één van de gezichten van Feedback4Sports. Als Customer Success Manager vindt hij het belangrijk dat sportschooleigenaren de NPS goed kunnen meten en ze hun klanttevredenheid kunnen verbeteren. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Roel staat graag voor je klaar.

Imke van de Pol

Financial Administrator


Imke draagt binnen Focus Feedback zorg voor de financiële administratie. Met haar jarenlange ervaring werkt ze nauwkeurig, mede omdat ze het belangrijk vindt dat de administratie perfect wordt uitgevoerd. Haar doel? Imke vindt het belangrijk dat de klant tevreden is.

Sharon Wurms

Customer Success Manager


Als Customer Success Manager zorgt Sharon ervoor dat onze klanten optimaal profiteren van onze diensten. Sharon vindt het belangrijk om klanten altijd een stapje voor te zijn en neemt zoveel mogelijk werk uit handen. Ze signaleert op de achtergrond en neemt op tijd contact op wanneer dat nodig is.

Jij?

Junior Software Tester


Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacature pagina voor onze openstaande vacatures.
https://www.focusfeedback.nl/vacatures/