Over ons: Focus Feedback

Focus Feedback is meer dan een softwareleverancier: wij gaan voor een sterke en gezonde feedbackcultuur. Dit doen wij door middel van een klanttevredenheids- en medewerkerstevredenheidsonderzoek. We maken inzichtelijk wat jouw klanten en medewerkers écht vinden, vertalen dit in concrete verbeterpunten en dragen zo bij aan een betere beleving.

We begeleiden onze klanten van a tot z en geven gevraagd en ongevraagd advies gedurende de klantreis. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Let’s make ambassadors together!

Klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid

Een tevreden klant begint bij een tevreden medewerker. Het belang van zowel klanttevredenheid als medewerkerstevredenheid moeten we niet onderschatten. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor een positieve klantervaring. Dit resulteert weer in loyale klanten en een flinke groei voor jouw bedrijf.

Wereldwijde focus op feedback

De behoefte aan feedback is universeel. Daarom zetten we ons wereldwijd in voor onze klanten: in 53 landen en op 6 continenten! Wij hebben maar één doel: van elke klant en medewerker een ambassadeur maken die jouw bedrijf aanbeveelt.

NPS Bain & Company partner

Als een van de weinige Nederlandse partners worden we erkend als NPS-leverancier door Bain & Company, de grondlegger van het Net Promoter Score-gedachtegoed. Daardoor weet je dat je in goede handen bent en we NPS op de goede manier gebruiken en toepassen. Vertrouw op onze expertise en maak samen met ons ambassadeurs.

Lees meer over Bain & Company.

Neem contact met ons op

Wij verzamelen niet zomaar feedback van jouw klanten: we sturen enquêtes op het juiste moment en stellen de juiste vragen op een slimme manier. Oprechte interactie maakt elke organisatie klantgerichter, elke dag opnieuw.

Wil jij ook meer focus op jouw klanten? Vraag een adviesgesprek aan.

Vacatures

We zijn ambitieus, deskundig en toegewijd aan onze klanten. Dit zien we ook graag terug in onze eigen mensen. Werken bij Focus Feedback betekent aan de slag gaan met uitdagende opdrachten van internationale klanten. Met jouw inbreng als waardevolle feedback voor onze koers in de toekomst.