Van feedback naar enthousiasme

De enige die echt weet hoe jouw bedrijf functioneert, is de klant. Focus Feedback geeft jouw klanten én medewerkers een stem. We maken klantloyaliteit, klantenthousiasme en medewerkergedrevenheid inzichtelijk, en zorgen er met doorlopende ondersteuning voor dat feedback altijd prioriteit blijft. Juist die continue focus op verbeterpunten en enthousiasme maakt je organisatie sterker en toekomstbestendig.

Onze focus
Meten is bij ons meer dan weten

We zijn gepassioneerd en bevlogen en geloven dat inzicht in de ervaringen van klanten de sleutel tot succes is. Met medewerkers en klanten als ambassadeurs van jouw organisatie.

Feedback vragen is slechts stap één. Resultaat boek je pas echt als je de klantfeedback opvolgt en vertaalt naar concrete verbeterpunten. Onze experience experts bieden jouw organisatie actieve ondersteuning voor een betere klantbeleving.

Onze feedbackoplossingen

Izaac van Kralingen, Global NPS Officer – Bosch en Siemens Huishoudapparaten

“Enthousiasme als KPI”

In 2010 zijn wij van klachtenmanagement en de strategie van operational excellence overgegaan naar consumer centricity en het werken met de Net Promoter Score (NPS). Wij merkten dat consumenten wilden reageren, commentaar geven, juist ook positief. Zo zijn we met Focus Feedback gestart […]

Meer informatie

Officiële NPS Vendor Bain & Company
Dat levert jou voordelen op

Wij zijn officieel door Bain & Company erkend als NPS Vendor. Bain & Company is de grondlegger van de Net Promoter Score. Als officiële verkoper van hun gedachtegoed staan wij in het lijstje ‘Vendors’ op hun website. Onze nauwe contacten met Bain leveren ook voor jou als klant een hoop voordelen op!

Meer informatie

Lepaya
Kader Digital
Peinemann
Stebru
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar
Janssen de Jong Projectontwikkeling
Harmony
Algemeen Nederlands Persbureau
Remmers Bouwgroep
Doornbos Equipment
Van Dijnsen
Koopmans
Waal
VORM
Unica Building Projects
Unica Fire Safety
Technogym
Siemens
NEFF
JP van Eesteren
JanssendeJong
HomeDNA
Heembouw
Hazenberg
Gaggenau
Era Contour
Dura Vermeer
BSH
Bosch

Blijf op de hoogte

Enthousiasme is waar we naar streven bij klanten en medewerkers. Maar ook in onze communicatie. Ontdek hier het laatste nieuws van Focus Feedback.

Bekijk alle berichten

I am raw html block.
Click edit button to change this html